Cari Mutabakat Nedir?

Yıl sonunda birlikte çalışan işletmelerin, muhasebecilerin mükellefleri ile çeşitli bilgi alışverişlerini içeren, cari hesaplar arasındaki alacak ve borç ilişkisinin izlenmesini sağlayan bir süreçtir. Mutabakat sürecinde bir takım yazışmalar, mektuplar, cari hesap tabloları ve benzer evrakların alışverişi sürdürülmektedir. Cari mutabakat sürecinde ilişkide bulunan kurum ve kuruluşların birbirleri ile sürekli iletişimde olmaları ve bilgi paylaşımlarını doğru bir şekilde yapmaları oldukça önemlidir.

e-BABS sizin yerinize cari mutabakat sürecini izleyen, sorunlarınızı takip etmekte ve bunlara uygun çözümler üreten, sürecin yavaş ve yoruculuğuna yenilikçi çözümler sunan bir hizmettir. e-Mutabakat işlemlerinizi eş zamanlı ve online olarak gerçekleştirebilir, mutabakat sürecinizi sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Sistem Nasıl Çalışır?

Ücretsiz olarak üye olabileceğiniz e-BABS Online Mutabakat da işletme ve kurumunuzun mutabakat ihtiyaçlarına en uygun seçenekleri bulabileceğiniz bir programdır. Ba, Bs ve cari mutabakatlarınızı gerçekleştirebilir, excel ve metin dosyalarınızı sisteme yükleyerek , mutabakat mektuplarınızı müşteri ve iş ortaklarınıza hızlı bir şekilde ulaştırabilir, şirketinizin özet durum raporunu görüntüleyebilirsiniz. Kısacası cari mutabakat süreçlerini artık Online bir platformda gerçekleştirebilir, e-mutabakat hizmeti ile daha hızlı ve çözüm odaklı sonuçlar elde ederek, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Daha Hızlı ve Güvenilir Çözümler:

e-BABS herhangi bir kurulum ücreti gerektirmeyen, sadece kullandığınız kadar ödeme yaptığınız online bir mutabakat sistemdir. e-mutabakat sisteminde iş ortaklarınız veya mükellefleriniz sadece izin verdiğiniz belge ve bilgileri görüntüleyebilir. Mükelleflerinizin ve iş ortaklarınızın sisteme üye olmasına gerek yoktur.

e-BABS e-mutabakat sisteminde her bir müşterinize gönderilen mutabakat mektupları için ; mektup üzerinde barkod oluşturulmakta ve bu sayede mutabakat mektuplarınızı daha kolay ve sistemli bir şekilde görüntüleyebilmeniz için alt yapı oluşturulmaktadır. Hızlı ve kolay bir kullanım sunan e-BABS ile cari mutabakat süreçlerinde karşılaştığınız tüm sıkıntıları artık hayatınızdan çıkartabilirsiniz!

e-BABS' da müşteri ve iş ortaklarınız bazında kolay raporlama sistemi de bulunmaktadır. Tüm dönemleri kapsayan cari raporlar oluşturabileceğiniz gibi, belirli kriterleri barındıran fonksiyonel raporlarda oluşturabilir, bunları excel formatında kaydederek, raporlama sürecini kolaylaştırabilirsiniz. Mutabakat sürecinde yaşadığınız tüm sorun ve sıkıntılara, online e-mutabakat platformunda etkili çözümler sunan e-BABS ile mutabakat süreçleriniz artık daha hızlı ve kolay olacak! Hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.