e-Mutabakat Nedir?

Firmaların, muhasebecilerin ve mali müşavirlerin mutabakat süreçlerini kolaylaştıran bir sistem olan e-mutabakat, sürecin sürdürülmesi için tasarlanmış bir online mutabakat çözümüdür. Her bir müşterisine yenilikçi çözümler sunan e-BABS e mutabakat sistemi ile işletmelerin iş yükünü hafifletmekte, özel entegrasyon çözümleriyle süreçleri daha da iyileştirmektedir. Daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışan e-BABS, mutabakat konusunda kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunarak sektörde adından söz ettirmektedir.

e-Mutabakat Sistemi Nasıl Çalışıyor?

e-BABS a üye olduktan sonra sistemi ücretsiz deneyebilir, mutabakat süreçlerinizde yaşadığınız yavaşlığa son verebilirsiniz. Kurulum gerektirmeyen, üye olduktan sonra hemen kullanılmaya başlanan e-BABS, e-mutabakat hizmeti ile mutabakat süreçlerinizdeki zaman ve maliyetlerinizi düşürün.

e-Mutabakatı Tüm Sektörler Kullanıyor

Toptan ve perakende sektöründen üretime, hizmet sektöründen mali müşavir ve muhasebecilere kadar hemen her sektörde kullanılan e-mutabakat, klasik yöntemlerin hantallığı ve sıkıntılarından yorulan firmaların imdadına yetişiyor. e mutabakat kullanan işletmeler sağladığı kolaylıklarla firmalara zamandan kazandırarak iş yükünü azaltıyor. Onlarca hatta yüzlerce müşterisi olan bir firma için her bir müşteriye mutabakat mektubu göndermek ve takibini yapmak oldukça sıkıntılıdır. Gelen mutabakat cevaplarının tek tek incelenip okunması ise zaman alıcıdır. Oysa e-mutabakat ile müşterilere topluca gönderim yapılıyor ve mutabakat işi için gereğinden fazla zaman harcanmıyor.

e-BABS Online Mutabakat Sisteminin Faydaları

  • Kırtasiye, telefon, kargo ve saklama gibi maliyetlerden kurtarıyor.
  • Mükerrer kayıt kontrolü ile hatalı bildirim yapılmasını önlüyor.
  • Görev değişikliğinden kaynaklanan kurumsal hafıza kayıplarını ortadan kaldırıyor.
  • Sadece, mutabık olunamayan müşterilere odaklanmayı sağlıyor.
  • Görev paylaşımından kaynaklanan problemleri çözüyor.
  • Yapay zeka desteği ile e-Posta trafiğini etkin şekilde yönetmeyi sağlıyor.
  • Versiyon yenileme, sistem güncelleme, donanım yatırımı, bakım ve benzeri maliyetleri ortadan kaldırıyor.
  • Tüm muhasebe programlarıyla entegre çalışabiliyor

Sesli bildirim, sms ve faks seçenekleri de bulunan sistemde mutabakatlar üzerinde filtreleme yapılabiliyor. e-BABS e-mutabakat sistemini kullananlar hızlı mutabakat yapmanın en kolay yolunu bulan işletmeler olarak rakiplerine fark atıyor. e mutabakat sistemini kullanmaya hemen başlayabilirsiniz, müşteri ve tedarikçi sayınız ne kadar olursa olsun mutabakat süreçlerini kısa sürede tamamlayarak zamandan kazanın.